Wil je deelnemen aan de retraite? 

Dat is geweldig! Hier vind je alle informatie.

 Of heb je eerst nog vragen? 

Volg in beide gevallen dit stappenplan

  1. Boek een gratis gesprek door het onderstaande formulier in te vullen.  Ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak van een uur, via telefoon of Zoom.
  2. In dit gesprek verkennen we jouw reis naar vrijheid, jouw vragen en obstakels, en wat jij nodig hebt om stappen te zetten. Ik beantwoord al je vragen, en vertel je meer over de retraite. Aan het einde van het gesprek kijken we of dat op elkaar aansluit. Je zit dus nog nergens aan vast.
  3. Als je ja zegt, dan vieren we dit natuurlijk, en daarna kunnen we meteen de details regelen. Ik help je bij alle praktische en inhoudelijke voorbereidingen van de reis. 
  4. Ik stuur je ook een factuur. Zodra je deze betaald hebt, ben je zeker van een plek. Lees voordat je betaalt nog wel even de kleine lettertjes onderaan de pagina van de retraite. Zodra er een groep is van 4 mensen, gaat de retraite zeker door. Het is aan te raden om pas daarna je vlucht en overnachting te boeken.
  5. Ik nodig je uit om in een Zoom meeting kennis te maken. Hier kun je ook samen reisplannen maken, en bijvoorbeeld samen een appartement boeken.
  6. Je kunt mij altijd een bericht sturen als je vragen hebt, of tegen obstakels aanloopt. Ik help je bij elke stap.

Eerst doen we een gesprek. Vul daarvoor onderstaand formulier in. 

Ik kijk er nu al naar uit om je te spreken.

PS als je binnen 2 dagen niets van me hebt gehoord, is er misschien iets misgegaan met de mail. Stuur je me dan een nieuw bericht? Graag! Dat kan op ellen @ travellingtheroadtofreedom.com. Let op de dubbele l.

    .