laura-psychotherapist

Ik ben verschenen in:

Als ik ergens bang voor ben, dan doe ik het juist, want ik weet: achter mijn grootste draak bevindt zich mijn grootste schat. Als ik bang ben, dan wil het zeggen dat het belangrijk is, dat mijn hart erin zit. Hoe groter de angst, hoe groter de kans op transformatie, hoe groter de vrijheid. Dus hoe groter het verlangen om het juist wel te doen.

Het is een paradox dat hoewel we allemaal op onze eigen weg naar vrijheid reizen, we anderen nodig hebben. Daar is een simpele reden voor.

Knuffel je draken

We hebben allemaal het verlangen om vrij te zijn, maar we hebben ook veel draken die ons veilig willen houden. Deze draken zijn een deel van ons en ze kennen ons beter dan wie dan ook. Is het je opgevallen dat je vaak zoveel verschillende dingen op een dag doet, behalve de dingen die je het liefste wilt doen? Bijvoorbeeld: je wilt een boek schrijven. In plaats daarvan beantwoord je elke mail. Je doet de afwas. Je surft op internet.

Ga mee op reis naar vrijheid

Ik wil je uitnodigen om samen de weg naar vrijheid te bewandelen. Ik verzeker je dat de reis leuker zal zijn. Als je samenwerkt met anderen, is het gemakkelijker om de humor in elke situatie te vinden. Daarnaast kunnen anderen je verantwoordelijk houden, en dat is een goede strategie om je draken te omzeilen.

Samen creëren we nieuwe gewoonten die leiden tot transformaties. Elke reis begint met een simpele stap. Als je deze stap elke dag zet, ontdek je ineens dat je naar het einde van de wereld kunt lopen. We zullen cheerleaders zijn voor anderen, zij zullen jou steunen, en samen zijn we niet meer te stoppen.

Heb je interesse? Meld je dan eerst aan voor een gratis coaching sessie. Ik kijk ernaar vooruit om je te spreken!